Kloosterglossy slaat alle records

 

Meer dan 15.000 exemplaren zijn er al verkocht van de glossy over het kloosterleven die nog maar twee weken geleden werd gepresenteerd. Het gaat hier om een eenmalige editie van 148 pagina’s die aandacht schenkt aan het religieuze leven in de breedste zin van het woord: zowel het actieve als het contemplatieve leven.

Meer info : KLIK HIER

Met DANK voor bovenstaande informatie aan: Nieuwe Wij 

 

* Graag verwijzen wij ook op onze website naar de wekelijkse Nederlandstalige overweging uit de trappistenabdij van Orval ( Zondag 18 juni 2017).

OPMERKING:

Volgend weekend is er geen overweging uit de abdij van Orval. Wij zijn er terug in het weekend van 1 en juli 2017.

 

 

Beste bezoeker….METGEZEL

graag bevelen wij jullie aan onze sympathie voor volgende persoonlijke initiatieven die zeer nauw aanleunen bij de doelstelling van de Metgezel in Zingeving in de komende periode….

 

 

1) Poster: Op weg naar geluk

Op de landkaart “Op weg naar geluk” staan alle ingrediënten voor een gelukkig leven. Stippel samen of alleen een route uit naar geluk. Reis langs de verschillende landen en verdiep je in de steden die je tegenkomt: slaap je genoeg? Neem je de tijd (voor perenijsjes)? Accepteer jij jezelf?

Om zelf over na te denken en met elkaar te bespreken.

Meer info: KLIK HIER   Ministerie van Geluk, Welbevinden en Plezier

Een kleinschalig initiatief met grote waarde(n)

 

Het was goed hier te zijn, maar het is ook goed heen te gaan om elders “licht” te zijn en met velen te delen wat jou geraakt heeft.

Alle goeds in het heden bij elke nieuwe dag in deze juni maand Iedere dag een nieuwe dag, anders dan gisteren. Wat wij vandaag beslissen, geeft nieuwe vorm aan ons leven. Nieuw is een kwaliteit die God aan ons leven geeft. Laat elke nieuwe ontmoeting een ontmoeting zijn die nog nooit eerder heeft plaatsgehad. Laten wij er dus ten volle van genieten en uitkijken naar de volgende!

Wij zijn er terug voor de wekelijkse inspiratie en de overweging uit de trappisten Abdij van Orval in het weekend van Zaterdag 1 juli / Zondag 2 juli 2017 …