Dan neem je toch gewoon een hond

Theatergezelschap De Kunst van het Rouwen gaat in deze voorstelling in op vragen als: Hoe reageer je op iemand die een dierbare is verloren?

Wel of juist niet vragen hoe het gaat?Deze en andere vraagstukken behandelt het theatergezelschap in deze voorstelling, een indringend en humoristisch stuk waarin wordt gezocht naar de antwoorden.

Aan de hand van twee verhalen vertellen de speelsters het verhaal van verlies van een geliefde aan de dood en wat ze allemaal tegenkomen in het soms onbegaanbare landschap van rouw. Daarnaast is er ook het derde verhaal, dat van ‘de omgeving’, die in het begin luistert, troost, ondersteunt en het wellicht probeert op te lossen, maar zelf ook wordt geraakt in haar eigen onvermogen om te gaan met de dood. Dat de dood plotseling kan verschijnen en dat je verdriet niet kunt oplossen is iets wat we moeilijk kunnen verdragen. Tja, ach dan neem je toch gewoon een hond?

Spel: Lizette Hofsteege, Stephanie Hulshof en Mariska van Veenen
Regie: Margreet Blanken.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten (www.harrietvandervleuten.nl) 

Organisatie en meer info: Harriet van der Vleuten 013/5920048