Wekelijkse meditatie groep in Moergestel

Bewust-Zijn met Anita Webbink en Saskia Basten
Mindfulness en meditatie zijn in. Steeds meer mensen gaan op zoek naar zichzelf, hun basis en hun rust. En meditatie kan je daar heel goed bij helpen. Maar veel mensen ontdekken dan dat het niet zo makkelijk is! Want het is best lastig om rustig te worden in je hoofd, als je een druk leven hebt. En het valt niet mee om elke dag twee keer een half uur aan meditatie te doen als je agenda al vol staat met afspraken en takenlijstjes.

Anita Webbink en Saskia Basten van Huis voor Zingeving willen je laten zien dat het ook anders kan!
Zij hebben beide jarenlange ervaring met meditatie en de nodige trainingen en opleidingen hiervoor gedaan.Daardoor hebben ze ontdekt hoe fijn en makkelijk meditatie is, als je er op een andere manier mee omgaat.Dus geen pijnlijke lotushouding of onhaalbare doelen, maar praktische en eenvoudige meditatie oefeningen.
Hierdoor zul je (weer) plezier krijgen in meditatie!

De meditatie groep is elke week op de woensdag- en vrijdagochtend en duurt een uur, van 9.30 tot 10.30 uur. Er zullen verschillende soorten meditaties worden gegeven, soms gecombineerd met een oefeningen. We mediterend zittend op een stoel. Na afloop van de meditatie is er de mogelijkheid om samen thee te drinken en ervaringen te delen. Bovendien kun je dan ook, als je dat wil, een kort persoonlijk gesprek krijgen met Anita of Saskia. Je kunt dan bijvoorbeeld advies krijgen over meditatie, of een bijzondere ervaring of inzicht delen.
We werken met kleine groepen van maximaal 6 personen, zodat er voldoende begeleiding is voor de deelnemers. We vragen iedereen dan ook om zich even aan te melden als je wil komen, zodat we je ook een plek kunnen garanderen in deze mooie bijzondere meditatie groep.

Praktische informatie

Meenemen: als je dat fijn vindt kun je makkelijk zittende kleding aandoen en een flesje water, een extra paar sokken en een omslagdoek meenemen.
Wij mediteren zittend op een stoel. Wil je liever op een meditatiekussen of -bankje zitten, neem dat dan zelf even mee.
Inschrijven: via onderstaand formulier
Kosten: €10,- per persoon, per meditatie bijeenkomst. Het is ook mogelijk om een meditatiekaart te kopen.
Deze kost €90,-, is een half jaar geldig en hiermee kun je 10x naar een meditatiegroep komen.

Terug naar Wekelijkse Inspiratie