DIALOOG-Wandeling voor weduwe en weduwnaars.

Wanneer:
19 december 2014 @ 08:30 – 12:00
2014-12-19T08:30:00+00:00
2014-12-19T12:00:00+00:00
Waar:
Wijkcentrum Heyhof ( ContourdeTwern)
Kerkenbosplaats
5043 Tilburg
Nederland
Kosten:
5 Euro
Contact:
Wendy Zwekars
013/4649210

Thema: “Wat wil jij tevoorschijn laten komen? ”

Op Vrijdag 19 december  organiseren ContourdeTwern De Poorten/Tilburg samen met de Metgezel in Zingeving( Rouwverwerking-Moergestel)  een dialoogwandeling in het Reeshofbos .
De wandeling start in Wijkcentrum Heyhof / Kerkenbosplaats 1/  5043 RX Tilburg van 09:30 uur  tot 12:30 uur. Na de wandeling wordt een lunch aangeboden onder de deelnemers. Kostprijs: 5 Euro.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, die u kunt reserveren tot uiterlijk Maandag 15 december  via contactopname op maan-;dins-; of donderdag met: Wendy Zwekars  * Hasseltstraat 194 * 5046 LP Tilburg/ Tel. * 013/ 4649210  ofwel  *GSM: 06/ 16634270 ofwel e-mail : Wendy Zwekars wendyzwekars@contourdetwern.nl

Bij de aanvang van de winter is het thema: “Wat wil jij tevoorschijn laten komen?”
In de winter ligt het nieuwe leven al klaar om tevoorschijn te komen. In de bladknoppen zijn de bladeren al in het klein aanwezig. Reegeiten zijn al drachtig. Het embryo is in een rustfase en wacht op de lente om verder te gaan groeien. Ook in ons mensen ligt veel in de kiem al klaar om tevoorschijn te komen op het juiste moment.

De dialoogwandeling laat ervaren wat het is om in gezamenlijkheid gezien en gehoord te worden, je eigen veerkracht te ervaren en nieuwe verantwoordelijkheid te opnemen na het verlies van een geliefde. In een rustige, inspirerende omgeving lukt dat het best.

De wandeling start met een kennismakingsgesprek in het Wijkcentrum Heyhof. Daarna vertrekken de deelnemers ( twee aan twee) onder leiding van ervaren gespreksleiders het mooie Reeshofbos in. De deelnemers krijgen vragen mee die met steeds wisselende gesprekspartners tot mooie inzichten leiden. Tijdens de dialoogwandeling praat de een en luistert aandachtig naar de ander. Het thema van de dialoogwandeling sluit aan op wat er in de natuur gebeurt.
Weer of geen weer steeds gaat de dialoogwandeling door volgens afspraak..!!!

Waar komt de dialoogwandeling vandaan? 

Dit initiatief is ontstaan in “de Week van de Dialoog”. De deelnemers aan de wandelende dialoog bij de vorige uitgaven waren bijzonder enthousiast: “Wonderlijk hoe prettig het is om met onbekende mensen ervaringen, dromen en ideeën te delen. Met behulp van de duidelijke vragen die je mee krijgt, geef je en ontvang je nieuwe inzichten.”

Jan Daem van de Metgezel in Zingeving heeft als eerste  in Nederland het idee ontworpen voor een inspireerden en boeiende dialoogwandeling.

De Metgezel in Zingeving die zich toelegt op rouwverwerking met lotgenotengroepen neemt samen met ContourdeTwern ( Contactcirkels Weduwe en weduwnaars) dit soort inspirerende initiatieven op zich om ervaringen met rouwende personen mogelijk te maken.

Voor nadere informatie neem contact met:  Wendy Zwekars ofwel Metgezel in Zingeving: Jan Daem  info@metgezelinzingeving.com  ofwel  Tel: (013) 5286188.

 “Wat wil jij tevoorschijn laten komen? ” tijdens de wandeling…