Drie Dialoogtafels Stervenskunst als levenskunst..

 

Levenskunst voor wie goed oud wil worden

DINSDAG 12 December 2017 09.45 uur tot 12.30 uur.
Waar: Raadhuis van Oisterwijk / De Lind

Inhoud:  De Metgezel in Zingeving organiseert vanuit de werkgroep Levenskunst om goed oud te worden 3 dialoogtafels.  In 2017 staat de verzoening in hun activiteiten centraal…ook de verzoening met het levenseinde!

Het is een uitdaging om met geïnteresseerde  personen hierover in dialoog te gaan. Vandaar het pleidooi om stervenskunst te bespreken en te beoefenen in de levenskunst. Een uitnodiging om tijdig na te denken over ons onvermijdelijk lot en over de invulling die we wensen te geven aan de resterende tijd. Omgaan met de dood zit in een spanningsveld tussen vasthouden, loslaten en uiteindelijk thuiskomen.

Er zijn drie tafels beschikbaar met aan elke tafel max. acht deelnemers en een professionele gespreksleider. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname. Geurige koffie/thee met iets lekkers staat klaar.

AANMELDING VERPLICHT : Uiterlijk tot woensdag 6 december via de website van www.metgezelinzingeving.com  of  KLIK HIER danwel telefonisch bij Jan Daem. Tel: 013-5286188.

 

Een overpeinzing over stervenskunst als levenskunst vindt U via onderstaande link met enkele gedachten van Dhr.Hans Pijnaker. Met dank voor zijn spirituele inbreng: klik hier

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de medewerking van Albert Heijn Oisterwijk en de gemeente Oisterwijk, waarvoor onze dank.